ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΑΜΠΑΛΑΖ
Η συσκευασία - αμπαλάρισμα των επίπλων και των αντικειμένων σας διασφαλίζει ότι τα αντικείμενά σας θα φτάσουν στο χώρο σας ανέπαφα, δίχως τυχόν γρατσουνιές και σκόνη. 

Η έμπειρη ομάδα μας, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα από υλικά για συσκευασία και προστασία, αναλαμβάνει την συσκευασία - αμπαλάρισμα των μικροαντικειμένων σας όπως, κουζινικά, διακοσμητικά, βιβλία, μικροσυσκευές κ.α. καθώς και την συσκευασία - αμπαλάρισμα των επίπλων και των ηλεκτρικών συσκευών σας.  Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα υαλικά, τα έργα τέχνης και τα φωτιστικά. 

Χρησιμοποιούμε ειδικές συσκευασίες για το αμπαλάζ και με τις σωστές τεχνικές συσκευασίας που πραγματοποιούμε, σας εγγυόμαστε την απόλυτη ασφάλεια και προστασία των αντικειμένων σας κατά την μεταφορά τους στο νέο χώρο σας.
 

 


 

 
ΛΥΣΙΜΟ - ΔΕΣΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ - ΣΥΝΔΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ


Με ιδιαίτερη προσοχή και διαθέτοντας τα κατάλληλα εργαλεία, αναλαμβάνουμε το λύσιμο όλων των επίπλων σας καθώς και το δέσιμό τους μετά την μεταφορά στον νέο σας χώρο.

Ακόμα, αναλαμβάνουμε την αποσύνδεση και επανασύνδεση ηλεκτρικών συσκευών όπως κλιματιστικών, ηλεκτρικής κουζίνας κ.α.

Το μόνιμο προσωπικό και η εμπειρία τους, σας εγγυώνται ότι η μετακόμισή σας θα γίνει με τον καλύτερο τρόπο και με ιδιαίτερη προσοχή στην περιουσία σας.
 

 


 

 
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΜΕ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ
Εάν ο χώρος σας βρίσκεται σε όροφο και η πρόσβαση στο ασανσέρ δεν είναι εύκολη, η μετακόμιση μπορεί να πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας ανυψωτικό μηχάνημα. Έτσι η μετακόμισή σας θα είναι πιο εύκολη και γρήγορη.

Διαθέτουμε ανυψωτικό μηχάνημα και εκπαιδευμένο προσωπικό, για να ανεβάσουμε ή να κατεβάσουμε μικρά και μεγαλύτερα αντικείμενα όπως έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, μουσικά όργανα, εξοπλισμό επιχειρήσεων κ.α. 

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των μεταφορών - μετακομίσεων μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για μία σωστή, ασφαλή, άμεση και φυσικά σε προσιτές τιμές μετακόμιση στην Κοζάνη και σε όλη την Πτολεμαΐδα.
 

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε την επιλογή των εργασιών που εσείς επιθυμείτε για την μεταφορά ή την μετακόμισή σας και να σας δώσουμε την κατάλληλη οικονομική προσφορά.