ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
ΕΡΜΗΣ
Μεταφορικη΄Εταιρεία Πτολεμαΐδα - Μεταφορές - Μετακομίσεις Ανυψώσεις Πτολεμαΐδα Δυτική Μακεδονία

Η μεταφορική εταιρεία μας “ΕΡΜΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Πτολεμαϊδα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες στην Πτολεμαΐδα, σε όλη τη Δυτική Μακεδονία και σε όλη την Ελλάδα.

Διαθέτοντας ένα μεγάλο και σύγχρονο στόλο φορτηγών, ανυψωτικά μηχανήματα καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας άμεσα οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε την συσκευασία και το αμπαλάζ των αντικειμένων σας, την αποσύνδεση και σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών καθώς και το λύσιμο και δέσιμο των επίπλων σας.
 

 


 

 
Ασφάλεια - Αξιοπιστία - Ταχύτητα


Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, σας εγγυώνται για την άμεση και οικονομική μεταφορά των αντικειμένων σας, στο σημείο που θα μας υποδείξετε και την στιγμή που τα χρειάζεστε.

Σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας με ταχύτητα, ασφάλεια, υπευθυνότητα και ανταγωνιστικό κόστος υπηρεσιών. Εγγυόμαστε σε κάθε περίπτωση την άνετη και ασφαλή μετακόμισή σας ή την μεταφορά σας.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με μεταφορές και μετακομίσεις έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό εργασιών λειτουργώντας πάντα με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες.

 


 

Έτσι, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την πρώτη επιλογή για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμεί να πραγματοποιήσει κάθε κάτοικος στην Δυτική Μακεδονία και όχι μόνο.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε την επιλογή των εργασιών που εσείς επιθυμείτε για την μεταφορά ή την μετακόμισή σας και να σας δώσουμε την κατάλληλη οικονομική προσφορά.