Όροι

 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
ΕΡΜΗΣ | Μεταφορικη΄Εταιρεία Πτολεμαΐδα - Μεταφορές - Μετακομίσεις Ανυψώσεις Πτολεμαΐδα

Θέλετε να μεταφέρετε τα αντικείμενα, τα εμπορεύματα σας ή κάποιο βαρύ αντικείμενο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά;

Εάν ψάχνετε μία αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία για την μεταφορά των αντικειμένων σας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία μας “ΕΡΜΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα και εξυπηρετεί άμεσα και οικονομικά όλη την Ελλάδα.

Επιλέγοντας την μεταφορική μας, για την μεταφορά των αντικειμένων σας, θα είστε σίγουροι ότι τα αντικείμενά σας θα μεταφερθούν με ασφάλεια και απόλυτη συνέπεια στον χρόνο παράδοσης. Ο σύγχρονος ιδιότητος στόλος της εταιρείας μας καθώς και το μόνιμο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για κάθε μεταφορά που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Με τεχνογνωσία που αντλούμε τόσο από την εμπειρία μας στις μεταφορές όσο και από το εξειδικευμένο μας προσωπικό, παρέχουμε εγγυημένες υπηρεσίες μεταφορών. 
 
  Μεταφορές Εμπορευμάτων
  Μεταφορές Οικοσκευών
  Μεταφορές Αντικειμένων
 
Απευθυνόμαστε τόσο σε ιδιώτες όσο και σε δημόσιες ή ιδιωτικές επιχειρήσεις και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες όσον αφορά εθνικές και διεθνείς μεταφορές.

 


 

Στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς η έγκαιρη παράδοση των προϊόντων και η συνέπεια στη μεταφορά διατηρεί εξέχουσα θέση. Για το λόγο αυτό, η μεταφορική εταιρεία μας πραγματοποιεί διαρκώς μεταφορές σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας σταθερότητα και αξιοπιστία σε κάθε πελάτη.

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε την επιλογή των εργασιών που εσείς επιθυμείτε για την μεταφορά ή την μετακόμισή σας και να σας δώσουμε την κατάλληλη οικονομική προσφορά.